Navigatie

Morgen in huis

Visoliesupplementen Omega 3 MorEPA 60 capsules

Vorige Artikel 9 van 15 Volgende
€ 37,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Essentiële vetzuren
De langketen omega 3-vetzuren die in vette vis (zoals zalm, haring, makreel, sardines) voorkomen zijn EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur).

Deze voor de gezondheid uitermate belangrijke vetzuren kunnen in principe worden gemaakt uit de precursor alfalinoleenzuur, het essentiële omega 3-vetzuur dat aanwezig is in lijnzaad-, hennep-, walnoten-, koolzaad-, tarwekiem- en sojaolie.

In de praktijk is de omzetting van alfalinoleenzuur in EPA en vooral DHA zo beperkt - en wordt EPA moeizaam omgezet in DHA - dat onderzoekers tot de slotsom zijn gekomen dat EPA en DHA ook kunnen worden beschouwd als essentiële omega 3-vetzuren.

De inname van (langeketen) omega 3-vetzuren is heel belangrijk voor de juiste vetzuurbalans, vooral omdat onze voeding naar verhouding veel linolzuur en arachidonzuur bevat, meervoudig onverzadigde omega 6-vetzuren die de tegenspelers zijn van omega 3-vetzuren.

De ratio tussen omega 6 en omega 3-vetzuren in de huidige voeding is ongeveer 10:1 tot 20:1 terwijl deze circa 4:1 dient te zijn.

Het lichaam komt in een betere conditie door de linolzuur- en arachidonzuurinname te beperken en regelmatig vette vis te eten of een visoliesupplement te gebruiken.
Een indrukwekkende hoeveelheid epidemiologische, preklinische en klinische studies heeft aangetoond dat een optimale inname van omega 3-vetzuren, in het bijzonder EPA en DHA, helpt bij het voorkomen en/of verlichten van uiteenlopende klachten en (chronische) ziekten.

Omega 3-vetzuren zijn onder meer van belang voor hart en bloedvaten, (foetale) hersenontwikkeling, gezichtsvermogen, mentale en emotionele gezondheid, afweersysteem, bewegingsapparaat, glucose- en vetstofwisseling en huid.  

Maximale dosis
Visolie is heel veilig en hoge doses zijn geen probleem; wel moet worden opgepast wanneer iemand antistollingsmiddelen gebruikt, omdat visolie bloed verdunnend werkt en de bloedingstijd kan verlengen.          

Visoliesupplementen Omega 3 MorEPA
Is hooggedoseerd en bevat 590 mg EPA en 130 mg DHA per softgel.
EPA en DHA zijn goed voor het hart.
Dit geldt bij een dagelijkse inname van minimaal 250 mg EPA/DHA. DHA is goed voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen. Dit geldt bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. 

Minami 
De visoliesupplementen van Minami bieden zonder twijfel de hoogste kwaliteit op het gebied van zuiverheid en concentratie. Dat komt omdat Minami in alle opzichten een ‘S.M.A.R.T Choice’ maakt: 
Supercritical: superkritische CO2-extractie beschermt de omega 3-vetzuren
Maximum concentration: maximale doseringen en hoge concentraties voor een optimaal resultaat
Advanced formulations: geavanceerde en bewezen formules dankzij wetenschappelijk onderzoek
Refined purity: optimale zuivering die ruimschoots voldoet aan internationale normen. 
Technology with ecocare: milieuvriendelijk productieproces dat voldoet aan strenge Europese norm.

De S.M.A.R.T. Choice van Minami past goed bij Vitals. In ons assortiment staan immers de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. We kiezen alleen voor de beste ingrediënten en de beste leveranciers.

Samenstelling per softgel:
Vetzuren:
850 mg omega 3-vetzuren (uit ansjovis, sardine en makreel)
Waarvan:
590 mg EPA
130 mg DHA

Hulpstoffen:
Visgelatine, glycerol, natuurlijk sinaasappelaroma, Miradoxan®

Bevat geen:
Gluten, lactose, soja, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen, en is vrij van GMO.

Allergie-info:
Bevat vis.

Gebruik:
Als voedingssupplement voor volwassenen. 1 softgel per dag met ruim water innemen, liefst bij een (vetbevattende) maaltijd, of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

 

 

© 2015 - 2019 COPDoplossingen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel