Navigatie

FIJNSTOF WEG

Luchtreiniger Winix P150 PlasmaWave

Vorige Artikel 6 van 11 Volgende
€ 199,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal
Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger 

Effectieve filterwerking met 2 hoogwaardige filters in combinatie met Plasma systeem
De P150 zuivert de lucht door een combinatie van passieve en actieve luchtreiniging, het Deodorizing-filter filtert grove stofdelen, absorbeert luchten en bestrijdt micro-organismen, het HEPA-filter filtert alle microscopisch kleine partikelen uit de lucht.
Het PlasmaWave systeem versterkt de werking en zuivert naast de lucht die door het toestel gaat tevens de lucht die nog door de ruimte circuleert.

Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger 

True-HEPA luchtzuivering voor optimale filtratie van partikelen waaronder fijnstof
Het HEPA filter is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, pollen, pluizen, tonerstof, kwartsstof, allergenen (waaronder de huisstofmijt), bacteriën virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger 

Gebruiksvriendelijk met handmatige en automatische bediening
De P150 Plasmawave is naar keuze handmatig of automatisch te bedienen, in de automatische stand past de werking van het toestel zich door de stof-, gas- en lichtsensoren gemeten luchtkwaliteit en lichtintensiteit aan.

Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger 

Energiezuinig en efficient
Bij de ontwikkeling van de Winix PlasmaWave luchtreinigers is veel aandacht voor energieverbruik en milieuvriendelijkheid, in de automatische werking zal het toestel altijd naar de meest energiezuinige werking schakelen als de luchtkwaliteit voldoende is, voor de productie zijn zo veel mogelijk recyclebare materialen gebruikt. De Winix P150 is EnergyStar gecertificeerd.

Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger 

Plasma-ionisatie voor complete luchtreinigende werking
Naast de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger Stil en veilig
De U300 PlasmaWave schakelt als het donker wordt automatisch naar een stille werkingsstand zodat deze 's nachts ook in ruimten zoals de slaapkamer in te zetten is, deze stille stand is natuurlijk ook handmatig te selecteren. De luchtreiniger produceert absoluut geen ozon zodat deze ook in te zetten is voor mensen met gevoelige luchtwegen zoals bijvoorbeeld baby's en jonge kinderen.
Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger Lichtsensor voor automatische stille werking
Als het toestel in de automatische modus functioneert zal het als het donker wordt automatisch naar de stille nachtstand schakelen, hierbij zal het toestel in de stilste stand blijven werken en wordt de verlichting van het bedieningspaneel gedimd, dit maakt het toestel geschikt voor gebruik in de slaapkamer.
Winix P150 PlasmaWave HEPA Luchtreiniger Gecertificeerde effectiviteit
De P150 luchtreiniger is door AHAM getest en gecertificeerd, Amerikaanse Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM), deze instantie test en certificeert luchtreinigers op effectiviteit tegen rook, stof en pollen, en geeft een indicatie van de ruimte waarin een luchtreiniger binnen 20 minuten 80% verbetering van de luchtkwaliteit kan bereiken.

 

Hoge kwaliteit filters voor effectieve luchtzuivering

  • Medium Deodorization filter, combineert de werking van 3 filters door de filtering van stofdeeltjes, antibacteriele werking en het tegengaan van onaangename luchtjes zoals rooklucht. Dit filter heeft een lange levensduur en is tot 25x te reinigen voordat het vervangen dient te worden. Door zijn reiniging van stofdeeltjes verlengt ook dit filter de levensduur van het HEPA filter.
  • HEPA filter, deze is 99.97% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het filter is met anti-microbial behandeld om schimmelvorming en het overleven van micro-organismen op het filter tegen te gaan.

Plasma-ionisatie voor extra luchtzuiverende werking

Winix Thyzo Plasma luchtreiniger

Naaste de filters die alle mogelijke partikelen uit de lucht filteren wordt in de Winix luchtreinigers tevens een plasmasysteem toegepast die de lucht ioniseert en tevens vluchtige stoffen, geuren, allergenen en micro-organismen bestrijdt.

Dit ozonvrije ionisatiesysteem breekt onaangename geuren af, en bestrijdt vluchtige stoffen, allergenen en micro-organismen, tevens heeft het een antistatische werking zodat (fijn)stofdeeltjes zich niet aan de wanden of andere oppervlakten hechten maar in de lucht blijven zweven zodat ze door de luchtreiniger kunnen worden gefilterd.

Deze technologie wordt ook wel plasma- of actieve luchtreiniging genoemd, de vervuilingen worden op moleculair niveau bestreden, dit in tegenstelling tot passieve luchtreiniging waar de vervuilingen door filters worden bestreden. De reinigende werking van deze ionen is actief in de gehele ruimte en dringt zelfs door in poreuze materialen.

Deze werking maakt het toestel ook geschikt om muf of naar sigarettenrook ruikende kleding, gordijnen of andere stoffen van geuren te ontdoen.

De plasma-ionisatie is naar wens in- of uit te schakelen naar gelang de gewenste effectiviteit.

 

Bedieningspaneel Winix P150  luchtreiniger

allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

 

Plus en minpunten 
+  Compacte luchtreiniger
+  Uitstekende filtratie van fijnstof
Automatische en handmatige bediening
HEPA-filtratie
Deodorizing filter tegen geuren en grotere stofpartikels
PlasmaWave ionisatie
+  Capaciteit 168 m³/uur
+  Geschikt voor ruimten tot ca. 34 m2 (
meer informatie)

 -  Geen  

 

© 2015 - 2019 COPDoplossingen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel