1. Neusholten spoeler

Vorige Artikel 6 van 6
€ 11,95

 

 

1 、 Premium Materiaal: De pt kenmerken de loodvrije keramische, dat is veilig te gebruiken.
2 、 geschikt Maat: de pot meet ongeveer 19*9*6 cm/7.48*3.54 * 2.36in in grootte, en de capaciteit van het is 8 oz/250 ml.
3 、 krachtige Functie: De neti pot is echt een goede hulp behandelen allergieën. het verwijdert stof, pollen, slijm, en milieu irriterende stoffen. En het kan beschermen en refresh uw neusholtes.
4 、 gemakkelijk te Reinigen: veilig warm up water binnen de neti pot in de magnetron en ontsmetten in de vaatwasser. In tegenstelling tot poreuze plastic potten, deze keramische neti pot is gemakkelijk te reinigen.
5 、 veilig te Gebruiken: de pot kan laten genieten van de optimale nasale en sinus gezondheid zonder agressieve of dure chemicaliën. Het is veilig te gebruiken.

Specificaties:
Gewicht: ongeveer 280g
Grootte: ongeveer 19*9*6 cm/7.48*3.54 * 2.36in
Capaciteit: 250 ml
Materiaal: keramische

Verpakking Lijst:

Keramische Neti Pot * 1

 

 

 

 

In de ayurvedische filosofie wordt warm gezouten water ten zeerste aanbevolen voor het reinigen van de neus en neusgebieden. Het gebruik van de Neti-churn heeft een zeer effectieve impuls op het gehele neussysteem: het zout verwijdert overtollig slijm en voorkomt op natuurlijke wijze vele ziekten. Bovendien bevordert regelmatig gebruik de vitaliteit van de slijmvliezen. Gebruiksaanwijzing: Vul de Neti-pot met warm, licht gezouten water. Vermijd met jodium verrijkt zout en gebruik idealiter alleen goed en natuurlijk zout zonder toevoegingen, zoals Himalaya kristalzout of puur zeezout. De zoutconcentratie is ongeveer 1% (wat betekent ongeveer 2,5 g zout op 1/4 liter water). Steek de tuit van de Neti-pot in één neusgat. De positie van het hoofd en de neusreinigingspot worden aangepast om het water uit het andere neusgat te laten stromen. Adem tijdens de procedure op een ontspannen manier door de mond. Herhaal deze procedure met het andere neusgat en snuit daarna je neus. Deze Neti pot is van hoge kwaliteit gemaakt van porselein. Kleur: Sneeuwwit (effen). Inhoud capaciteit: ca. 125 ml. LET OP! Neti pot wordt ZONDER Himalayazout geleverd!

© 2015 - 2021 COPDoplossingen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel