Navigatie

WAT VIND JE VAN ONZE PRODUCTEN?

                             


 • Geplaatst door Cees van Arnhem
  het gaat steeds beter met mij ik oefen elke dag even met die ademtrainer alleen ben ik nu erg verkouden kan ik dan gewoondaarmee doorgaan?
 • Geplaatst door Truus van de Berg
  heb deze fijnstof wegwerklamp voor in het stopcontact nu een paar weken en merk het echt wel! wij wonen in een oud tochtig klein huisje met een grote hond..heb er baat bij dus.. Trudy Berg
 • Geplaatst door Joke de Ridder
  zien er erg goed uit
 • Geplaatst door GERDA
  Dag Bart Sinds twee weken heb ik die plug in dingetjes om het fijnstof weg te werken, ik wil je laten weten dat het zeer goed werkt, s'morgen zit mijn neus niet meer verstopt. Nu moet ik wel zeggen dat ik je advies heb opgevolgd, toen ik verkouden was heb ik gesneden uien bij ons bed gezet, was even wennen aan de geur, maar dat was maar even.
  Ik ben 100% tevreden.
 • Geplaatst door Silvia
  Ik heb 10 weken olke dag geoefend en zeer enthousiast, krijg steem meer lucht en uithoudingsvermogen, zou het iedereen aanraden met astma of copd
 • Geplaatst door Kees
  Ik heb nu 2 maanden met de ademtrainer twee keer per dag geoefend, ik heb daardoor meer lucht gekregenn.
  Sinds vorige week ga ik naar de sportschool voor meer algemene conditie op te bouwen. Tevens wil ik me opgeven voor jullie nieuwsbrief. groet Kees
 • Geplaatst door frits
  helemaal tevreden heb veel muur lucht en uithoudingsvermogen, TOP
 • Geplaatst door Lodewijk
  Beste Barth,
  Ik heb nu 7 maanden jullie advies opgevolgd, dus de klussen in huis die fijnstof veroorzaken, zoals bakken en braden eerst de afzuigkap aan, de kamer elke dag goed geventileerd, mijn adem heb ik in het begin moeilijk om het continuïteit er in te krijgen, maar dat is me na een paar weken goed gelukt. Al met al ben ik zeer tevreden over stappen die ik heb gevolg zoals jullie dat mij adviseerden, heb veel meer lucht, vooral met stappen lopen in mijn huis kan ik nu in een keer drie trappen nemen zonder tussen stop. Dank U. Ik zal reclame maken voor jullie.
 • Geplaatst door Jose
 • Geplaatst door Eduard
  28 mei 2016
  Beste Astrid,
  Ons eBook is bedoeld voor mensen die zich beperkt verdiept hebben in de problematiek van COPD, geschreven op een makkelijke, overzichtelijke manier en in begrijpelijke taal.
  Net zoals jij vind ik de uitslag verrassend over onze overgevoelige geurreceptoren.
  Ook ik klaag bij het miste of geringste aan sigarettenrook, houtrook, haarlak, zeeppoeder enz. over geïrriteerde luchtwegen en benauwdheid.

  Omdat ik 5 tot 12 mails per dag beantwoord, kan ik nu niet op al je opmerkingen direct ingaan. Wat ik uit je mail lees, heb jij je ook verdiept in je COPD problematiek en ik wil heel graag met je sparren over allerlei oplossingen die ons kunnen helpen bij de overlast en lucht tekort en/of verminderen.

  We zouden je een ademtrainer POWER PLUS (groen) adviseren en kunnen leveren, kijk op onze webshop, om heel voorzichtig stap voor stap met een training te beginnen.
  Ik wil je daar best intensief in begeleiden en je vooruitgang te meten.

  Verder wij zijn niet medisch. Wij volgen het pad om ons te oriënteren in alternatieve wegen, op natuurlijke manieren en met natuurlijke middelen.
  Testen, meten, toepassen, resultaten bekend maken om andere mensen er mee te helpen.

  Ja, we willen ook graag hulpmiddelen verkopen, maar alleen als het helpt, zoveel mogelijk op een natuurlijke lichamelijke manier.
  We zijn niet tegen medicijnen, maar gaan ervan uit dat ons lichaam ook geprikkeld kan worden om beter te gaan functioneren.
  Maar informeer altijd je arts voor je alternatieve initiatieven gaat toepassen.
  De volgende keer zal ik ingaan op je andere vragen en antwoorden.
  Interessant om diepgaand en kritisch te kunnen communiceren met je, over onze COPD last en hinder. Zelf heb in Gold 3 niveau volgens mijn longarts.
  Vriendelijke groet,
  Eduard den Bieman
 • Geplaatst door Marijke van Woezik
  Sinds ca 2 maanden gebruik ik de Power Breath. Als astma patiënt werd ik attent gemaakt op de mogelijkheid om mijn longinhoud te verbeteren en te vergroten door dit apparaat te gebruiken. Ik adem 3 x per dag zo'n 10 keer in en uit in dit apparaatje zonder enige toevoeging van medicijnen. Het resultaat is zeer goed merkbaar. Ik ben in korte tijd van stand 1 naar stand 5 gegaan. Ik kan nog doorgroeien naar stand 10. Ik merk dat ik veel gemakkelijker kan traplopen zonder kortademig te worden. Ook bij het sporten heb ik minder snel last van kortademigheid.
  Ik raad iedereen met longproblemen dit apparaat aan!

  Marijke van Woezik
 • Geplaatst door Anna
  Na veel hoestklachten in de ochtend heb ik eerst de reguliere medische weg bewandeld. Conclusie: overgevoelige luchtwegen.
  De door de longarts voorgeschreven "pufjes" brachten helaas geen verbetering.
  Daarna heb ik via barth-health een grote fijnstofreiniger en een dispenser voor Himalaya zout behandeling aangeschaft.
  Het duurde een tijdje, voordat ik verbetering merkte, maar .... het is niet te geloven... geen hoestbuien meer in de ochtend. HEERLIJK!!!
  Een echte aanrader!
 • Geplaatst door Edy
  Goede middag, ik heb in november 2015 bij u een ademtrainer besteld, door omstandigheden ben ik 2 januari j.l. er mee gaan oefenen.
  Ik heb zeer goede resultaten, ik train steeds zwaarder en van 2 keer per dag nu 4 keer per dag, kan weer normaal de trap op lopen en door lopen, geweldig.
  Wat adviseert u mij nog meer, want ik zit nu op de goede weg.
  Hoor graag van U.

  vriendelijke groet Edy
 • Geplaatst door Jaap
  Dit COPD bericht heb ik voor het eerst gevonden.
  Uw producten heb ik nog niet gebruikt.

  Ik heb COPD gold 3, nu heb ik gelezen dat het ook te maken heeft ,
  met te weinig vitamine D3 om je longen sterker te maken.
  Weet niet of dat bij u bekend is.
  Ik ben bij de HA geweest, die heeft voor mij een prik brief om te testen.
  De uitslag moet nog komen.
 • Geplaatst door Theo
  Met dat ademtrainingsapparaatje heb ik veel meer lucht, ik gebruik het 2 keer per dag, even wennen, in het begin was het moeilijkste, nu heb ik er elke dag plezier van. Ben zeer tevreden.
  Theo
 • Geplaatst door Bartje
  Longtrainer was geweldig
© 2015 - 2018 COPDoplossingen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel