Rokerslongen reinigen met natuurlijke producten.

Vorige Artikel 20 van 45 Volgende

Om het vuil uit je longen en luchtwegen te krijgen, is het niet alleen belangrijk om deze ingrediënten in je dagelijkse eten op te nemen, maar ook om te stoppen met roken en meeroken te vermijden.

longen heb je elke seconden van je leven nodig.
Ze hebben de taak om je lichaam te voorzien van het zuurstof dat het nodig heeft om te overleven en koolstofdioxide via de ademhaling uit het lichaam te drijven.

De longen hebben ook een ademhalingsfunctie om agressieve factoren van buitenaf te filteren en de ontwikkeling van bepaalde ziektes te voorkomen.

We vergeten soms hoe kwetsbaar onze longen zijn.
Hoewel de longen echter zo complex en gevoelig zijn, schiet de gezondheid van deze organen er soms bij in en zijn ze niet in staat om hun taken volledig naar behoren uit te voeren.

Dit komt vooral voor bij mensen die verslaafd zijn aan tabaksproducten en daardoor hun longen dagelijks blootstellen aan gifstoffen en andere stoffen die gevaarlijk zijn voor hun gezondheid.

Roken is een van de voornaamste oorzaken van ademhalingsstoornissen en de ontwikkeling van bepaalde chronische ziektes, zoals COPD of kanker.
Het is daarom van essentieel belang dat je als roker probeert om voor eens en voor altijd van deze gewoonte af te komen en je leefstijl te verbeteren en je longen te zuiveren.

Lukt het maar niet om te stoppen met roken, zoek professionele hulp zoals stivoro.nl, maar er zijn  nog meer  organisaties met goede resultaten, maar blijf het proberen, het is van levensbelang.

De natuur kan je helpen met schonere longen.
Het is dan ook goed om te weten dat er veel natuurlijke ingrediënten bestaan die je kunnen helpen om rokerslongen te reinigen en gifstoffen op gepaste wijze te elimineren

Dit is wel een kwestie van andere voeding-levensstijl aan te leren.
Een andere manier je eten samen te stellen is een kwestie van het nut er van in zien en belangstelling hebben en ontwikkelen. Ook met de keuzes van eten kopen ga je dan daar rekening mee houden.
Ga meer ingrediënten gebruiken, dat je weet dat je lichaam daar beter van wordt en gezonder.
In de onderstaande opsomming met het berijden van het dagelijkse eten om je luchtwegen en longen schoner te maken..   

Geen melkproducten
Het verteren van melk en vooral koemelk kan de ontgifting verstoren, de gifstoffen in de melk zelf moeten het lichaam verlaten voordat je begint met je longen te ontgiften. Drink een glas kruiden laxeerthee de nacht voordat je begint met ontgiften.

Dit verwijdert de gifstoffen in de darmen die constipatie kunnen veroorzaken. De longen moeten niet overheerst worden door verstopping tijdens het reinigen.

Grapefruit

Deze heerlijke citrusvrucht wordt gekenmerkt door het hoge gehalte antioxidanten, die de werking van onze luchtweg en longcellen aanzienlijk kunnen verbeteren.

De actieve bestanddelen in grapefruit bieden weerstand tegen cellulaire maligniteiten, iets dat vooral erg belangrijk is om de ontwikkeling van tumoren te voorkomen.

Rokers die regelmatig grapefruit eten, kunnen de kans op het ontwikkelen van kanker en andere longstoornissen verkleinen.

Natuurlijk niet uit het pak of flesje, waar bijna altijd veel suikers, chemische middelen met kleurstoffen in zijn verwerkt en met handige woordspelingen als caramelkleur en het derivaat 4-methylimidazole (4-MI) jouw als consument misleiden.

Light-producten en dranken.
Zelfs nog slechter dan de gewone frisdrank met suiker zijn light-frisdranken en andere “light” voedingsmiddelen.

Een recent wetenschappelijk onderzoek van de European Food Safety Authority (EFSA) onder meer dan 20 verschillende onderzoeken hebben aangetroffen dat aspartaam, een van de meest gebruikte kunstmatige zoetstoffen, een veelheid aan ziektes veroorzaakt waaronder geboorte defecten en kanker. Sucralose, saccharine en verschillende andere kunstmatige zoetstoffen worden eveneens geassocieerd met het veroorzaken van kanker.

Neem de tijd en de moeite voor zorgvuldig met je voeding en dus met je lichaam om te gaan, het is van levensbelang.

 

 

 

© 2015 - 2023 COPDoplossingen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel