Preventief zout inhaleren bij COPD bewezen

Vorige Artikel 6 van 13 Volgende

Onderzoek Hetty Janssens bewijst:

Zout inhaleren helpt tegen slijm in de luchtwegen en longen.

Uit het onderzoek door Hetty Janssens is gebleken dat zout in een hogere samenstelling als in ons lichaam, taaislijm, irritaties en ontstekingen duidelijk verminderd in de luchtwegen en longen.

Dit is voor mensen met COPD met periodes van irritaties en ontstekingen met slijmvorming in luchtwegen en longen, een goede, natuurlijke en lichaamsvriendelijke oplossing.

Al eeuwen gebruiken wij en andere culturen zout voor luchtweg klachten.
De farmaceutische industrie wil daar geen dure medicijnen (zout is er overal en goedkoop) van maken. Dus bedenken ze iets anders: vaak synthetische pufjes en inhaleringsmedicijnen, oncontroleerbaar in prijsopbouw.

Nu gaan wij niet zeggen dat die medicijnen niet helpen, maar mijn persoonlijke ervaring is dat het  ook averechts kan werken. Maar dat verschild per persoon.

Wij zijn er ook van overtuigd dat medicijnen gebruik voor veel mensen een noodzaak is, vooral mensen met COPD GOLD IV.

Wij zijn van mening dat veel mensen met  COPD in de begin fase COPD GOLD I , COPD GOLD II en zelfs COPD GOLD III veel beter op hun eigen lichaam kunnen vertrouwen en met natuurlijke middelen de slijmvorming, irritaties en ontstekingen kunnen behandelen om zo hun COPD klachten te lijf tegaan.

Het is het proberen waard, je kunt beter je lichaam sparen voor medicijnen die je gezondheid zwaar belasten.

De pufjes verruimen tijdelijk je luchtwegen.

Wij vinden dat eerst de irritatie (fijnstof en allergische stoffen) vermeden moet worden. Het is belangrijk dat je ademhalingsspieren en je lichaamsspieren sterker maakt.

Zoals een zwemmer zijn armspieren extra traint voor beter resultaat, kunnen COPD patiënten hun luchtwegspieren elke dag 2 minuten trainen. Maar vergeet niet je andere lichaamspieren die zuurstof vragen bij hogere inspanningen elke dag te gaan trainen.

Blijf altijd zoeken en kijken waar jij het meeste baat bij hebt, elk mens is anders, elk lichaam reageert anders.

Wijzelf hebben uitvoerig gekeken wat het beste zout is voor het inhaleren bij slijm en irritaties in luchtwegen en longen.

Zie onze speciale blog: Himalaya zout of Keltisch zeezout

Onze ervaring is, door het inhaleren van microscopisch fijn Himalaya zout uit de dispenser, ontstaat er een nieuw, preventief slijmlaagje in de luchtwegen en wordt taaislijm losgemaakt, waardoor het eenvoudiger is dit op te hoesten en zo de irritaties te verhelpen.

Nu is dit eindelijk bewezen door het onderzoek van bron: Hetty Janssens.

 

 

© 2015 - 2022 COPDoplossingen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel