Slijmprobleem oplossen bij COPD.

Vorige Artikel 6 van 14 Volgende

Met COPD heb je vaak een slechte afvoer van dik-slijm.

Een van de klachten bij COPD is vastzittende dik-slijm dat vaak gepaard gaat met zware hoestbuien, kuchen, hijgen, kortademigheid.

Dikslijm is bedreigend voor je luchtweg-trilharen, dit zijn haartjes in de luchtpijp en je longblaasjes, waar de gaswisseling tijdens de ademhaling plaatsvindt. Kooldioxide CO2 wordt er afgegeven aan de lucht en zuurstof  O2 wordt er opgenomen door het bloed.

Dun-slijmvorming en het ophoesten of schrapen, is een manier om bacteriën, virussen en schimmels uit je longen en luchtwegen kwijt te raken. Het zijn de veroorzakers van infecties en ontstekingen aan je longen en luchtwegen.

Weerstand opbouwen is de eerste stap die je kunt maken.  

Zorg er dan ook voor dat je weerstand opbouwt door 2 keer per dag teugen te inhaleren van microscopisch fijn Himalaya zout. Het zorgt voor een  preventief filmlaagje dunslijm in je longen en luchtwegen.

Als je maar het vermoeden hebt dat er irritaties in je keel en luchtwegen komen of zijn, neem dan wat extra inhaleringsteugen, neem zelf het initiatief.  

 • Met Microscopisch fijn Himalaya zout  verminder je de bacteriën  in longen en luchtwegen.  
 • Het Microscopisch fijn Himalaya zout  verdunt het slijm  in luchtwegen en longen, zodat je het slijm makkelijker kunt uitspugen of doorslikken.
 • Het Microscopisch fijn Himalaya zout  verminderd opstopping  van slijm in de luchtwegen.
   
 • Het Microscopisch fijn Himalaya zout  verminderend en voorkomt  nieuwe ontstekingen in je longen en luchtwegen.
   
 • Microscopisch fijn Himalaya zout  dood bacteriën  en  voorkomt  plotselinge verergering van  benauwdheid  door slijmvorming.
   
 •  Met Microscopisch fijn Himalaya zout  verminder  je de behoefte aan pufjes, antibiotica en steroïden.
   
 • Het Microscopisch fijn Himalaya zout maakt  de ademhaling  binnen een paar sessies makkelijker.
   
 • Microscopisch fijn Himalaya zout  verbeterd  de luchtweg en longfunctie.
   
 •  Microscopisch fijn Himalaya zout  verlicht  het hoesten en kortademigheid.
   
 • Microscopisch fijn Himalaya zout  herstelt  voor een gedeelte het immuunsysteem.

Antibiotica is niet altijd het beste.
Wanneer je kiest voor het medische traject met antibiotica, hou dan rekening met allerlei  bijwerkingen en de kans om immuun te worden voor deze medicijnen. 
Maar vergeet niet, soms kan het niet anders en moeten we blij zijn dat er antibiotica is.

Dit microscopisch fijn Himalaya zout komt als gevolg van de kleine deeltjesgrootte zelfs in onderste luchtwegen en longen terecht (in de longblaasjes).

De verhoogde Himalya zoutconcentraties in de bronchiën en alveoli zorgen voor een uitstekend, verhogend slijmoplossend effect.

Het bijzonder microscopisch fijn Himalaya zout doodt ook vanwege zijn anti-inflammatoire werking (ontstekingsremmende werking), bacteriën en schimmels en versterkt het immuunsysteem.

Op natuurlijke wijze worden de slijmvliezen in de keel, neus en keel behandeld.

Kies je voor eigen kracht, ga dan je lichaam trainen dit op een preventieve, natuurlijke wijze op te lossen.

Het inhaleren vanuit een dispenser met microscopisch fijn Himalaya zout voorkomt infecties in longen en luchtwegen.

Al heel snel merk je het effect van een betere longfunctie en ademhaling.

Ook goede alternatieven voor de zoutkamer

Sinds een aantal jaren bestaat er een nieuwe therapie om klachten op het gebied van huidproblemen en problemen met de luchtwegen tegen te gaan.

Dit staat bekend als halotherapie, oftewel zouttherapie.

Deze nieuwe vorm van therapie vindt plaats in een zogenaamde zoutkamer waar patiënten verneveld fijn droog zout inhaleren.
In dit opzicht komt deze nieuwe methode redelijk overeen met vernevelen, van waarbij
microscopisch fijn Himalaya zout. in nevelvorm vanuit een dispenser geinhaleerd wordt.

 

 

Waarom Himalayazout
Door Robert van Boxtel

Ik was op zoek naar een eenvoudige manier om op natuurlijke wijze mineralen binnen te krijgen en kwam toen uit bij Himalayazout.  

Puur en natuurlijk Himalayazout bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van mineralen en sporenelementen met vooral hoge gehaltes aan calcium, magnesium, ijzer en zwavel. Himalayazout uit de Himalaya is een natuurlijk mineraalzout dat volkomen opneembaar is op celniveau door zijn unieke kristalstructuur, gevormd onder zeer speciale omstandigheden.

Himalayazout wordt streng gecontroleerd en is een natuurlijk mineraal zout dat alle mineralen bevat die we nodig hebben voor onze levensprocessen.
Daarbij is volkomen opneembaar door ons lichaam wat zeker niet onbelangrijk is.

Veel (chemisch) geproduceerde mineralen kunnen we namelijk niet of moeilijk opnemen.

Het gebruik van Himalayazout versterkt het afweersysteem, het fysiologisch evenwicht word bevordert, de stofwisseling gestimuleerd en het lichaam zuivert, ontslakt, vitaliseert en harmoniseert.

Verschil tussen geraffineerd keuken zout en Himalayazout.
Himalayazout belast ons lichaam niet zoals de gangbare zouten dat doen.
Geraffineerd zout, keukenzout levert geen enkele positieve bijdrage aan ons functioneren omdat het door het raffinageproces niet meer opneembaar is in onze cellen.

Bij steenzout en ander ongeraffineerd zeezout zitten alle nodige mineralen die we nodig hebben maar die mineralen zijn ‘anorganisch’ dus te groot om opneembaar te zijn in onze cellen.

Natriumchloride is een zout met de formule NaCl.
Dit zout wordt in de volksmond (keuken)zout genoemd omdat het bij de bereiding van voedsel vaak gebruikt wordt als smaakmaker en conserveermiddel.

Zout wordt trouwens zo geraffineerd omdat de chemische industrie een onverzadigbare behoefte aan de zuivere stof NaCl heeft voor tal van chemische processen: het gebruik als keukenzout is maar absolute bijzaak.

Dus met andere woorden zout een stof die ons heel vaal kan geven wordt kapot gemaakt omdat er op andere manieren meer geld aan te verdienen valt.

Het lichaam ervaart dit geraffineerde zout als gif – onnatuurlijk – en doet zijn uiterste best het weer uit het lichaam te verwijderen, wat onze nieren overbelast.

Het overtollige zout in ons lichaam trekt water aan en slaat neer in spieren en op botten, hetgeen o.a. artritis en reuma kan veroorzaken.

 

Bron: Robert van Boxtel  
(Schrijft gepassioneerd nieuws, informatie en interessante artikelen over voeding)

 

© 2015 - 2023 COPDoplossingen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel