15 belangrijkste gevolgen van suiker gebruik bij longaandoeningen :

Artikel 2 van 20

Suiker bedreiging voor gezondheid en speelt rol bij COPD en Astma klachten.
 

%naam%, we hebben de laatste maanden al heel wat aandacht gegeven aan de noodzaak van sterkere ademspieren, maar ook belangrijke vitaminen, mineralen, supplementen voor minder COPD en Astma klachten.
 

Nu meer over:  "Eten is Het Nieuwe Medicijn"
 

Ja, we doen er allemaal alles aan, om zo gezond mogelijk te leven.
De meesten van ons staan er niet bij stil, omdat de suiker “verborgen” zit in veel producten die we kopen bij de supermarkt.

 

Daarom hier de gevolgen van de “verborgen” suiker als je de longziekte COPD, Astma of Bronchitis hebt.

 

Ontsteking en irritaties in je longen en/of luchtwegen voorkomen door bepaalde dingen niet te eten of te drinken.

Hier 15 belangrijkste gevolgen van suiker gebruik bij longaandoeningen :

  1. Suiker kan het immuunsysteem onderdrukken.
     
  2. Suiker draagt bij aan de vermindering van de verdediging tegen infecties.
     
  3. Suiker kan een rol spelen in het krijgen van COPD, Astma.
     
  4. Suiker kan longemfyseem veroorzaken.
     
  5. Suiker maakt de mineralenverhoudingen in het lichaam van streek.
     
  6. Suiker veroorzaakt verlies van de elasticiteit en werking van (long)weefsel.
    (denk aan flexibiliteit ademspieren)

     
  7. Suiker verstoort de opname van calcium en magnesium.
     
  8. Geraffineerde suiker draagt bij aan de slijmvorming in luchtwegen.
     
  9. Een hoge suiker inname zou een risicofactor zijn voor het krijgen van longkanker.
     
  10.  Suiker beschadigt de bekleding van de luchtweg-haarvaten.



Suiker in de vorm van glucose is essentieel voor het functioneren van ons lichaam.(Alleen D-glucose komt in de natuur voor)
 

Onze hersenen hebben continu de beschikking over 5 gram glucose nodig om te kunnen functioneren.
 

In een “suikerdip” door sport of te laat eten, kan je je daarom ook lastiger concentreren.
 

Bewerkte producten bevatten te veel geraffineerde suiker, waardoor het je lichaam tijdens het verbranden juist vitamines en mineralen kost.
 

Wanneer je natuurlijke en pure voedingsmiddelen eet, komt de glucose vergezeld van hulpstoffen die je lichaam voeden: Dit in plaats van verarmen.
 

Wil je toch een zoetmiddel, kies dan voor:

  • Groene Stevia
  • Palmsuiker
  • Kokosbloemsuiker
  • Honing
  • Melasse (van bv Billington)
  • Ahorn siroop, A-grade

Bron: Juglen Zwaan aHealthylife              

© 2015 - 2024 COPDoplossingen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel